Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 70 år i branchen

4 stande, 3 haller, 2 koncepter, 1 firma


21. august 2015

Brd. Klee A/S er den udstiller, som er repræsenteret med flest stande på Hi[15], som afholdes 22.-24. september 2015 i Messecenter Herning.
De mange stande er en konsekvens af Brd. Klee’s alsidighed inden for tekniske løsninger til industrien.

Komponenter
Som underleverandør er Brd. Klee at finde i J-hallerne, som huser underleverandører til dansk industri. Her udstilles det utroligt brede program inden for betjeningsdele fra tysk-italienske Elesa+Ganter. Greb, hængsler, tællere, hurtigspændere, rustfaste betjeningsdele og rullesystemer mv. pryder standen suppleret med spænde- og slangebånd, rørkoblinger og plastfittings fra Norma Group, tallerkenfjedre, låseringe, gummidæmpere, coils mv. og ikke mindst gasfjedre fra verdens ledende producent Stabilus. Klee’s team er på stand J7170.

Automation
I hal M, som huser automationsbranchen, demonstrerer Brd. Klee Bonfigliolis program i gear, motorer, omformere og styringer. ’Demonstrerer’ skal tages bogstaveligt, da man på standen vil demonstrere samling af planetgear. Der fremvises Bonfiglioli-nyheder inden for omformere og styringer i form af den helt nye frekvensomformer S2U og BMI, der er Bonfigliolis navn for Human Machine Interface.

Nyheder på Klee’s automations-stand omfatter også produkter fra danske Concens, som laver nogle meget flotte og pladsbesparende inline aktuatorer. Man kan opnå op til 5 års garanti på Concens-aktuatorerne. Concens er også styringer til aktuatorer, og her er der en del nyheder som er kommet på markedet siden Klee sidst fremviste Concens på Hi.

Er man på udkig efter rustfaste løsninger kan Concens også dette. Det samme gør sig gældende inden for gear og motorer fra Elektro ABI som er 100 % vandtætte.

Har man en kælder eller en udgravning som ikke er vandtæt, så kan den nye KLEEpump entreprenørpumpe afhjælpe problemet. Den udstilles naturligvis også. Derudover præsentere Klee sin egen nye kæde KLEEchain, som er en kvalitetskæde til fornuftig pris. Er der behov for specialkæder, så har Klee bragt Tsubaki kæder med på standen.

Af andre transmissionsprodukter er lejer fra NSK, kardaner fra Elso/Elbe, remme fra Gates, friløslejer fra Tsubaki, remstrammere, spændelementer, koblinger, smøremidler etc. Hepco lineære føringer har også fået plads på standen, som har nummer M9644.

Pneumatik har efterhånden været i Brd. Klee’s sortiment i fire år. Pneumatikken har fået sit eget hjørne på stand M9644, hvor såvel nyheder som ’følere’ fremvises. Sidstnævnte er løsninger fra Klee-leverandører, som Klee’s kunder har efterspurgt, men som endnu kun tages hjem på forespørgsel og dermed ikke er at finde i Klee’s webshop på klee.dk

Sourcing
Hal M rummer også brancheforeningen BITVA’s fællesstand. Brd. Klee har sit eget datterselskab i Taiwan, som varetager koncernens kvalitetssikring af produkter fra Asien, og som er leverandør til oversøiske kunder. Brd. Klee gerne dele sin kompetencen med kvalitetssikring on location hos producenterne (foretaget af vestligt uddannede ingeniører som taler flydende kinesisk) med danske kunder. Derfor har Klee’s International Business Developer Jesper Malyand fået sin egen stand på BITVA-standen, hvor han præsenterer Klee’s kompetencer som samarbejdspartner på sourcingopgaver. Det er stand M9550-03.

Wind Energy Denmark
I forbindelse med Hi[15] afholder Wind Energy Denmark en messe-i-messen med årsmøde og konference. Hal F i MCH er tirsdag og onsdag 22. og 23. sep. reserveret vindindustrien, og som underleverandør hertil på Bonfiglioli gear og komponenter så er Brd. Klee naturligvis også repræsenteret i hallen. Det er på stand F0041.

Specialisterne sendes af sted
Det er ingen hemmelighed, at en Hi-messe er en vigtig begivenhed for Brd. Klee. Derfor vil ca. 1/3 af selskabet også være at finde i Herning i form af produktspecialister, Key Account Managers og salgsledelsen. For de besøgende skulle det gerne resultere i kompetent betjening og vejledning inden for alle de repræsenterede produktområder, så de får andet end en kop kaffe og en chokolade ud af at besøge de 4 stande under messen.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk