Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 70 år i branchen

Brd. Klee stærkt til stede på Hi17


30. august 2017

Brd. Klee A/S er den udstiller, som er repræsenteret med flest stande på Hi17, som afholdes 3.-5. oktober i Messecenter Herning. De mange stande er en konsekvens af Brd. Klee’s alsidighed inden for tekniske løsninger til industrien.

Komponenter
Som underleverandør er Brd. Klee at finde i J-hallerne, som huser underleverandører til dansk industri. Her udstilles det utroligt brede program inden for betjeningsdele fra tysk-italienske Elesa+Ganter. Greb, hængsler, tællere, hurtigspændere, rustfaste betjeningsdele og rullesystemer mv. pryder standen. En af nyhederne er justérfoden GN20, som er den første justérfod i verden, som er hygiejnegodkendt, hvilket er perfekt til foodtech. Desuden finder man spænde- og slangebånd, rørkoblinger og plastfittings fra Norma Group, tallerkenfjedre, låseringe, gummidæmpere, coils mv. Derudover udstilles gasfjedre fra verdens ledende producent Stabilus. Det er både standard- og specialudførsler, rustfaste og ’byg-selv’ typer som de besøgende præsenteres for. Klee’s team er på stand J7170.

Automation
I hal M, som huser automationsbranchen, demonstrerer Brd. Klee Bonfigliolis program i gear, motorer, omformere og styringer. ’Demonstrerer’ skal tages bogstaveligt, da man på standen vil demonstrere samling af planetgear. Dertil kommer en verdenspremiere på Trasmital planetgear serie 300M, hvor man som option kan tilvælge et kompakt selvkølesystem som forøger gearets termiske ydeevne tre gange. Ny version af industrigear serie HDO kommer også med på messen sammen med et par andre af de store geartyper. I den anden ende af skalaen fremvises små præcisionsgear og Bonfiglioli Vectron omformere og styringer.

Nyheder på Klee’s automations-stand omfatter også produkter fra danske Concens, som laver nogle meget flotte og pladsbesparende inline aktuatorer. Den nye størrelse con60 er en videreudvikling af con35 og con50, hvor tallet refererer til aktuatorens diameter. Den nye aktuator kan løfte op til 10000 N svarende til 1 ton. Er man på udkig efter rustfaste løsninger kan Concens også dette.

Hepco Motion præsenteres med en flot kørende opstilling af GV3 skinnesystemer. Inden for transmissionsprodukter er lejer fra NSK, kardaner fra Elso/Elbe, remme fra Gates, friløbslejer fra Tsubaki, remstrammere, spændelementer, kæder, koblinger, smøremidler etc. repræsenteret.

Pneumatik har efterhånden været i Brd. Klee’s sortiment i fire år. Pneumatikken har fået sit eget hjørne på stand M9644, hvor der slås et slag for bl.a. samarbejdet med tyske Riegler.

Stand hos brancheforeningen Bitva
Brd. Klee bakker op om Bitvas fællesstand i hal M. Fællesstanden ligger lige over for Brd. Klees stand M9644. Her præsenteres KLEEdrive normmotorer og Icme specialmotorer, 100 % vandtætte ABI gearmotorer mv. Rygtet vil vide, at der også kommer en IE4 normmotor med, hvis den kan nå frem fra producenten! Har man en kælder eller en udgravning som ikke er vandtæt, så kan KLEEpump entreprenørpumper afhjælpe problemet. Nyheden Sewage Plus fremvises for første gang. Det er en komplet styretavle for 1 eller 2 pumper. Én tavle for pumper fra 0,37 kW op til 6,5 kW. Det er simpelt. Det samme er setup med meget få parametre. Ingen Hi-messe uden KLEEblower ringkammerblæsere. De er også på stand M9550-12!

Wind Energy Denmark
I forbindelse med Hi17 afholder Wind Energy Denmark en messe-i-messen med årsmøde og konference. Hal F i MCH er tirsdag den 3. oktober reserveret vindindustrien, og som underleverandør hertil på Bonfiglioli gear og komponenter så er Brd. Klee naturligvis også repræsenteret i hallen. Det er på stand F0030.

Specialisterne sendes af sted
Det er ingen hemmelighed, at en Hi-messe er en vigtig begivenhed for Brd. Klee. Derfor vil ca. 1/3 af selskabet også være at finde i Herning i form af produktspecialister, Key Account Managers og salgsledelsen. For de besøgende skulle det gerne resultere i kompetent betjening og vejledning inden for alle de repræsenterede produktområder, så de får andet end en kop kaffe og en chokolade ud af at besøge de 4 stande under messen.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk