Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 70 år i branchen

10 år uden nedbrud med Hepco GV3 lejer.


3. april 2018

Efter 10 års uafbrudt brug i et engelsk tæppevæveri fyldt med støv og fnuller yder HepcoMotion’s GV3 skinnesystem stadig en vedligeholdelsesfri løsning hver dag.

Høj arbejdscyklus kombineret med behov for minimal vedligeholdelse i et meget støvet miljø var de udfordrende krav fra Griffith Textile Machine Ltd (GTM) da man i sin tid var på udkig efter en lineær løsning til sin Griffith Projectile tæppe-vævemaskine. Griffith har i over 30 år fremstillet tæpper til hoteller, museer, restauranter m.v. og producerer mere end 250.000 m2 skræddersyet tæppe om året.

Det er i en af disse maskiner Hepcos GV3 lineære styring anvendes. Vævemaskinen er 4 m. bred, er fuldt computerstyret og kan arbejde med op til tolv farver uld i tæppets overflade med et uendeligt antal muligheder mht. vævemønster. Den pågældende maskine kan producere 700 m² tæppe i døgnet. Griffith har to af disse maskiner på egen fabrik og producerer tæpper 24 timer i døgnet, 5 dage om ugen. Tæppevævning resulterer i mængder af støv og fibre fra materialerne, hvilket kan forårsage mekaniske skader på produktionsapparatet. Hvis snavset finder vej ud over tætningerne, vil maskinens bevægelser påvirkes, hvilket igen kan risikere at ødelægge det ønskede mønster i tæppet. Alternativet er hyppig nedetid og serviceftersyn.

Hepco GV3 er ideel til det hårde miljø takket være dets V-leje system, der som navnet antyder arbejder ud fra et V-profil, der pga. sin udformning har en selvrensende effekt, så skidt og snavs har sværere ved at sætte sig fast i sporet på skinnerne. Hastigheden er også en vigtig overvejelse. Væven skal bevæge sig med en konstant hastighed på sig 130 mm pr. 0,5 sekunder. Hvis ikke lejet glider glat og problemfrit vil det medføre en ændring i vævehastigheden, hvilket igen vil medføre, at den forkerte farve bliver vævet ind i gulvtæppet.

Smøring er været et centralt punkt. Det har været vigtigt for Griffth at undgå risiko for olie og fedt på tråde og væv – ikke kun for at undgå forurening af det vævede, men også for at undgå, at snavs og fibre klæber sammen og hober sig op på lejet. Hættetætninger løste dette problem.

Nu har den pågældende vævemaskine arbejdet i 10 år med GV3’s robuste konstruktion, og lejerne er aldrig blevet skiftet! Desuden har de trods det krævende miljø ikke krævet nogen vedligeholdelse i perioden, hvilket sparer Griffith for dyr og ubelejlig nedetid. Over en 10 års periode har maskinen vævet over 20 millioner cykler med de samme GV3 lejer!

Du kan se videoen med Hepco GV3 fra væveriet her (1.22 min).

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk