Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 75 år i branchen

Job hos Brd. Klee

December 2022

Key Account Manager – Jylland Syd

Din primære opgave er via teknisk viden, at råde og vejlede kunderne i valget af den optimale løsning til deres applikationer. Du arbejder ud fra dit hjemmekontor i et distrikt der dækker alle postnumre fra 6000-6999, og vi ser helst, at du er bosiddende i distriktet. Du bliver en vigtig del af virksomhedens stærke og engagerede salgsteam på 10 eksterne sælgere, og du vil endvidere få en stor kontaktflade til produktchefer samt interne sælgere.

Stillingens opgaver indebærer bl.a. at styrke forholdet til eksisterende kunder og finde muligheder for at øge samhandel, at opbygge relationer med nye kunder med henblik på at opnå et langsigtet partnerskab samt sparring med kunderne i valget af det optimale produkt til det givne formål. Du får ansvar for forhandling af pris- og rabataftaler, samt opfølgning på kundeprojekter.

Du har en solid teknisk baggrund og en god kommerciel forståelse samt gerne nogle års erfaring med salg af tekniske produkter til industrien. Du evner at tale tekniske løsninger med konstruktører, og kommercielt med indkøbere og andre beslutningstagere, og du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service. Desuden er du god til at lytte, hurtig til at forstå kundernes problemstillinger, og kan optræde tillidsvækkende, initiativrig og handlekraftig.

En lønpakke der modsvarer din kvalifikationer herunder bonus, pension, sundhedsforsikring og kantineordning er en selvfølge hos os.

Læs hele stillingsopslaget her.

Vi samarbejder med  Profil Search, og ansøgning sendes via e-mail til cb@profilsearch.dk med CV. Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Claus Bjerring fra Profil Search på tlf. 2178 5555, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.


December 2022

Indkøber

Vi søger en struktureret og vedholdende indkøber til vores transmissionsafdeling, hvor du kommer til at arbejde i et team af engagerede og fagligt dygtige kolleger.
Primære arbejdsopgaver omfatter daglig disponering og indkøb, opfølgning på indkøbsordrer, sikring af kvaliteten af indkøbte produkter og opretholdelse af nødvendig dokumentation.
Optimering af lagerværdi og lageromsætningshastighed for divisionens varelager, reklamationsbehandling over for leverandører og ikke mindst løbende kontakt til leverandører.

Du er faguddannet inden for indkøb – gerne som logistikøkonom og besidder en god økonomisk forståelse. Du har erfaring med ERP-systemer, vi bruger Dynamics 365, samt Microsoft Office-pakken med højt niveau på excel. Jobbet kræver, at du behersker engelsk i skrift og tale. Erfaring med indkøb – gerne af tekniske produkter – vil være en fordel.

Læs hele stillingsopslaget her.

Vi samarbejder med ProfilSearch om denne stilling, og du ansøger ved at sende en e-mail til kd@profilsearch.dk inkl. dit CV. Du er meget velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.


Generelt om jobsøgning

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning bedes den stilet til Christine Flindt Johansen på cfj@klee.dk


Du kan se vores privatlivspolitik vedrørende ansøgere her.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk