Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 70 år i branchen

Job hos Brd. Klee

Juni 2021

Elev til marketingafdelingen – digital handel B2B

Du kommer til at arbejde med digital markedsføring (SoMe), webshop, nyhedsbreve, support af salgsafdeling og datterselskaber, DTP opsætning af brochurer samt ad hoc deltage i andre arbejdsopgaver i marketingafdelingen. Derudover har vi behov for, at du kan arbejde med 3D tegninger, og derfor skal du have lysten til at uddanne dig indenfor dette under uddannelsen.

Du har gennemført grundforløbet og vil fortsætte med handelsuddannelsen med speciale i digital handel B2B. Måske har du skiftet ’spor’ og har anden relevant uddannelse i bagagen.
Du er rigtig god til skriftligt dansk samt Excel, og du behersker engelsk – og meget gerne tysk – i skrift og tale. Læs hele stillingsopslaget.

Forventet startdato: Medio august 2021.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning og CV til cfj@klee.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator Rikke U. Nissen på tlf. 43 86 83 41.


Juni 2021

Lagerassistent

Dine primære arbejdsopgaver omfatter varemodtagelse, herunder indgangskontrol, påpladslægning, plukke og pakke kundeordrer, registrere forsendelser, sikre lagerbeholdning ved løbende status samt administrative opgaver på lager.

Du har erfaring fra lignende stilling. Du har et godt energiniveau og er mødestabil, bevarer overblikket når tempoet er højt, er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst med gode samarbejdsevner. Du har truckcertifikat.

Du får en varieret arbejdsdag med mange forskellige typer af opgaver i en performancedrevet organisation. En lønpakke der omfatter sundhedsforsikring, pensions- og bonusordning samt flextid. Arbejdstiden er mandag-torsdag 09.45 – 18.00 og fredag 10.00 – 16.30.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for forsendelsen Claus Andersen på tlf. 43 86 83 33 eller på e-mail can@klee.dk
Vi kalder løbende kandidater ind til samtale, så send din ansøgning og CV via Jobindex.


Maj 2021

Værkstedsmedarbejder

Vi udvider og søger en ekstra kollega til vores værksted. Som medarbejder på værkstedet bliver du en del af et team på 3 værkstedfolk, som alle er med til at sikre løsninger af høj kvalitet til vores kunder. I det daglige vil du referere til vores teamleder. Du vil hovedsageligt beskæftige dig med montageopgaver vedrørende elmotorer, gear og gearmotorer, reparationer og andre ad hoc opgaver på værkstedet.

Du har erfaring med montage eller andet mekanisk/teknisk arbejde fra et tilsvarende job. Måske er du uddannet mekaniker, elektromekaniker, maskinarbejder eller lignende.

På denne rekruttering har vi valgt at arbejde sammen med rekrutteringsfirmaet Profil Search. Send din ansøgning på e-mail til ld@profilsearch.dk – Vi indkalder løbende til samtale.

Læs det komplette stillingsopslag.


April 2021

Key Account Manager – Jylland

Din primære opgave bliver krydssalg inden for vores produktprogram samt medvirke til at vækste og udvikle eksisterende og potentielle KAM-kunder i et allerede velfungerende salgsdistrikt der dækker alle postnumre fra 7000-7999 fra Fredericia op gennem midtjylland til Thy, og vi ser helst, at du er bosiddende i distriktet.

Du har en solid teknisk viden og en god kommerciel forståelse samt gerne nogle års erfaring med salg af tekniske produkter. Erfaring fra en konstruktionsafdeling og et ambitionsniveau om at gøre det bedre end de sælgere du møder i din hverdag kan også være en indgangsvinkel.

Det vigtigste er at du evner at tale tekniske løsninger med konstruktører og kommercielt med indkøbere og andre beslutningstagere, og du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service.

Læs det fulde stillingsopslag.

Ansøgning med CV sendes til Claus Bjerring fra Profil Search på cb@profilsearch.dk (tlf. 2178 5555).


Generelt om jobsøgning

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning bedes den stilet til Christine Flindt Johansen på cfj@klee.dk


Du kan se vores privatlivspolitik vedrørende ansøgere her.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk