Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 75 år i branchen

Job hos Brd. Klee

Juni 2022

Intern Sælger

Vi søger en intern sælger i transmissions-divisionen. Som en del af vores salgsteam vil du komme til at varetage hele den interne salgsproces samt supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Du får base i Albertslund, hvor du vil beskæftige dig med salgsrelaterede opgaver overfor nuværende og kommende kunder, bl.a.:

Kundebetjening og -service, ordrebehandling og styklister. Salg, ’basal’ teknisk rådgivning og tilbudsgivning. Behandling af kundeforespørgsler og aktiviteter i D365. Salgsrelaterede ad hoc-opgaver (vareoprettelser, reklamationer, leverandørkontakt mv.)

Du har flair og interesse for teknik og salg og du har en relevant maskinteknisk uddannelse eller anden relevant uddannelse kombineret med erfaring med salg/rådgivning indenfor tekniske produkter.

Læs hele jobopslaget her.

Ansøgning via e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV. Spørgsmål? Kontakt personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09


April 2022

Økonomi-elev

Som økonomielev hos Brd. Klee bliver du en del af økonomiafdelingen, som består af fem kolleger.
Vi forventer, at du har færdiggjort det adgangsgivende grundforløb. Spørg din studievejleder, hvis du er i tvivl, om hvorvidt dit grundforløb er adgangsgivende. Desuden forventer vi, at du har en naturlig interesse for økonomi og har flair for tal, og er god til dansk og engelsk i skrift og tale. Du kan arbejde selvstændigt og sammen i et team, og er struktureret, systematisk og tager ansvar for egne opgaver, har ordenssans og gå-på-mod.

Vi tilbyder en varieret hverdag i en performancedrevet organisation med fokus på faglig og personlig udvikling – selvfølgelig suppleret med en grundig introduktion til virksomheden og elevpladsen.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen, fordelt i tidsrummet mandag-torsdag kl. 8.00 til 16.15 og fredag fra kl. 8.00 til 14.30.

Læs hele stillingsopslaget her.

Er du interesseret? Så send ansøgning og CV til cfj@klee.dk. Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Christine Johansen på tlf. 43 86 83 03 eller mail cfj@klee.dk


December 2021

Salgs-elev

Vi tilbyder muligheden for at lære salgsfaget i en virksomhed, som har travlt på en organiseret måde med faste procedurer, rammer og processer. Du får faglig og personlig udvikling med kundekontakt og selve servicefaget. Vi tilbyder en struktureret hverdag med plads til godt humør og rig mulighed for at lære.

Vi forventer at du har færdiggjort det adgangsgivende grundforløb. Du kommunikerer som minimum flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. Vi forventer du behersker engelsk på et rimeligt niveau, at du er god til at strukturere og planlægge dine arbejdsopgaver md lyst til at lære samt at du kan arbejde selvstændigt og er klar på at tage ansvar.

Arbejdsopgaver omfatter ordrebehandling, teknisk produktrådgivning både pr. telefon, web og e-mail, deltagelse i salgsfremmende aktiviteter, opfølgning på vareleverancer og reklamationsbehandling.

Læs hele stillingsopslaget

Er du interesseret? Så send ansøgning og CV til cfj@klee.dk Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Christine Johansen på tlf. 43 86 83 03.


Generelt om jobsøgning

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning bedes den stilet til Christine Flindt Johansen på cfj@klee.dk


Du kan se vores privatlivspolitik vedrørende ansøgere her.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk