Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 70 år i branchen

Job hos Brd. Klee

April 2021

Indkøber – Tekniske produkter

Arbejdsopgaver: Daglig disponering og indkøb – sikre at indkøb foretages på et fornuftigt grundlag. Opfølgning på indkøbsordrer. Sikre kvaliteten af indkøbte produkter og opretholdelse af nødvendig dokumentation. Optimering af lageromsætningshastighed for divisionens varelager. Reklamationsbehandling over for leverandører. Oprettelse og vedligeholdelse af varer stamdata i Microsoft Dynamics 365. Løbende kontakt til leverandører.

Din profil: Faguddannet inden for indkøb – gerne som logistikøkonom. Har erfaring med ERP-systemer, gerne Dynamics 365, samt Microsoft Office-pakken med højt niveau på excel. Behersker engelsk i skrift og tale. Erfaring med indkøb – gerne af tekniske produkter.

Læs det fulde stillingsopslag.

Ansøgning: E-mail til kd@profilsearch.dk med CV og et par ord om, hvem du er, hvorfor du er interesseret, og hvad du kan bidrage med. Du er velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.


Marts 2021

Intern sælger – Åbne Transmissioner

Hos Brd. Klee har vi brug for en teknisk intern sælger, der sammen med dygtige og engagerede kolleger kan styrke salgsindsatsen og levere den bedste kundeservice. Du vil komme til at varetage hele den interne salgsproces. Derudover får du en vigtig opgave i at supportere vores produktchefer og eksterne sælgere.

Hos Brd. Klee har vi et bredt produktprogram, som du får en grundig oplæring og løbende træning i. Relevante produkter i divisionen er f.eks. lineære føringer/teknik, gasfjedre, koblinger, kile/tandremme, kæder/kædehjul, lejer m.m. Kunde- og leverandørbesøg vil forekomme. Vi arbejder i åbent kontormiljø, så du er tæt på dine kolleger på tværs af afdelinger.

Du har en relevant maskinteknisk uddannelse eller anden relevant uddannelse kombineret med erfaring med salg/rådgivning indenfor tekniske produkter. Har du flair og interesse for teknik og salg, er dette også være relevant.

Læs hele stillingsopslaget her.

Du kan søge denne stilling ved at sende en e-mail til kd@profilsearch.dk med dit CV og ansøgning. Du er velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09, såfremt du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om virksomheden eller stillingen.


Marts 2021

IT-koordinator

Har du en god teknisk forståelse og god indsigt i, hvordan IT understøtter en professionel forretning? Rollen som IT-koordinator kræver erfaring med at kunne skabe stabil drift og samtidig understøtte forretningen med forbedrende tiltag, dette i samarbejde med relevante samarbejdspartnere. Du refererer til vores CFO, men vil i udstrakt grad selv skulle tilrettelægge de daglige opgaver i samarbejde med dine kollegaer i forretningen.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter ansvar for løsning af Helpdesk-opgaver, indsamle behov og forbedringsønsker fra kollegaer, koordinering af opgaveløsning der kræver ekstern bistand, deltage i udvikling og vedligeholdelse af infrastruktur, koordinator på og deltager i diverse IT-projekter, indkøb af IT-udstyr, udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation.

Du har en relevant akademisk uddannelse – gerne IT-relateret. Du har arbejdet i lignende stilling, hvor du har erfaring med outsourcet drift og at være det daglige bindeled mellem IT og forretning. Derudover ser vi gerne at du har solid erfaring med en bred vifte af Microsoft-teknologier, herunder Office 365, Azure og Active Directory og har konkret erfaring med IT-drift, helpdesk og servicemanagement.

Læs hele stillingsopslaget og send din ansøgning med CV direkte på Jobindex.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Peter Rich Thomsen på tlf. 43 86 83 33 eller på e-mail pt@klee.dk

Vi kalder løbende kandidater ind til samtale.


Generelt om jobsøgning

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning bedes den stilet til HR Chef Ann Holm Trampedach på aht@klee.dk


Du kan se vores privatlivspolitik vedrørende ansøgere her.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk