Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 75 år i branchen

Mærker

Brd. Klee er forhandler af en række stærke brands og kvalitetsprodukter fra producenter over hele verden. Nedenfor præsenterer vi et udvalg af de mærker vi repræsenterer.

Bonfiglioli


Italienske Bonfiglioli er grundlagt i 1956 og er blandt verdens største gear- og gearmotorproducenter med repræsentation og servicenet worldwide. Bonfiglioli har egne fabrikker og BEST-partnere i Europa samt en mængde forhandlere worldwide. Siden 1995 har Trasmital været en del af Bonfiglioli. Bonfiglioli tilbyder løsninger inden for vind, mobil, industri og solceller.
www.bonfiglioli.com

Bonfiglioli BEST


Brd. Klee er Bonfiglioli BEST partner. BEST betyder, at produktionen af industrielle gear flyttes ud på de vigtige markeder, så Bonfiglioli kommer tættere på slutkunden. Vi tilbyder samling og ombygning af tandhjuls-, keglehjuls-, flad-, snekke- og planetgear op til 100.000 Nm fra eget værksted med meget kort leveringstid.

Bonfiglioli Vectron


Tyske Vectron er siden 2001 en del af Bonfiglioli-gruppen. Selskabet udvikler og producerer frekvensomformere og servoapplikationer primært i Tyskland til hastighedsregulering og højdynamiske applikationer.
www.bonfiglioli.com

Bonfiglioli Tecnoingranaggi


Brd. Klee har den danske forhandling af de små Tecnoingranaggi præcisionsplanetgear med lavt slør. Selskabet blev i 2003 indlemmet i Bonfiglioli-gruppen. Al produktion foregår i Italien.
www.bonfiglioli.com

CeramicSpeed Bearings


CeramicSpeed producerer og markedsfører et komplet sortiment af hybrid kugle- og rullelejer med højere performance end traditionelle stållejer. Al produktion foregår i Danmark. Brd. Klee har den danske forhandling til industri og OEM aftermarket.

www.ceramicspeed.com

Dreno


Brd. Klee er dansk forhandler af Dreno-pumper. Dreno Pompe er en italiensk virksomhed, der udvikler dykpumper og tilbehør til behandling og håndtering af vand. Selskabet tilbyder en bred vifte af pumper op til 50 kW
www.drenopompe.it

Elbe-Elso


Tyske Elbe-Elso er blandt verdens førende producenter af kryds- og kardanled og kardanaksler, og har produktion i Tyskland, USA, Brasilien og Ungarn. Selskabets produkter anvendes inden for entreprenørmateriel, landbrugsmaskiner og andre køretøjer, i trykkerimaskiner, træbearbejdningsmaskiner etc.
www.elbe-group.com

Elcis


Italienske Elcis er grundlagt i 1974 og fremstiller et bredt og komplet program af encodere i både lineære og absolutte versioner. Elcis har patent på en særlig mikrometrisk justering inde i encoderen (Microplan). Brd. Klee har den danske forhandling af Elcis-programmet.
www.elcis.com

Elesa+Ganter


Brd. Klee har det danske Elesa+Ganter agentur. Elesa er Italiens største producent af kunststofgreb og tilbehør. Ganter er ledende tysk producent af betjeningselementer i metal. Elesa og Ganter har gennem mange år samarbej­det og tilbyder verdens største program i betjeningselementer.

Vidste du, at Brd. Klee selv samler udvalgte størrelser af greb fra Elesa+Ganter? Ved selv at samle greb kan vi forkorte leveringstiden og tilbyde flere farver, typer og størrelser end vi hidtil har lagerført. Det er muligt at få tampotryk eller lasergravering med egen tekst på håndtaget.
www.elesa-ganter.com

Fluro


Fluro Gelenklager er grundlagt i 1976 og er en familiedrevet tysk producent af ledhoveder, -lejer og tilbehør. Brd. Klee tilbyder Fluro’s store program af ledhoveder og ledlejer i serie E og K. Også til motorsport, hvor kravene til holdbarhed er ekstra høje. Senest har Fluro introduceret heavy duty ledhoveder og –lejer. Kontakt Brd. Klee for specialløsninger.
www.fluro.de

Gates


Gates er verdens største remproducent og er førende inden for hi-tech gummiremme. Med europæisk centrallager i Belgien kan man levere remme til hele Europa med meget kort varsel. Gates Mectrol er en del af Gates-familien og producerer PU-remme.
www.gates.com/europe

Hepco Motion


Brd. Klee har den danske forhandling af engelske Hepco Motion, som siden 1969 har været førende producent af lineærteknologi. Der tilbydes et meget bredt program i høj kvalitet, som kun få kan matche. Hvis standardprodukterne ikke kan anvendes, tilbydes specialløsninger. Vidste du, at Hepco opfandt V-leje-princippet, som anvendes i DualVee. Grundet sin unikke udforming er V-lejet mere modstandsdygtigt over for snavs end andre lejer til lineære føringer. I dag findes V-lejet også i en lavtemperatur udgave, som kan anvendes i minusgrader.
www.hepcomotion.com

Icme Motors


Italienske Icme har til huse i Fusignano i Norditalien. Icme er siden 1997 en del af Lafert Gruppen, som også rummer AEG. Icme producerer små og mellemstore AC-motorer og har leveret motorer til Brd. Klee siden slutningen af 1990erne.
www.lafert.com

KLEEblower


KLEEblower ringkammer-, turboblæsere og lamelpumper er vores egen serie i høj kvalitet og er udviklet og testet i samarbejde med vores taiwanske samhandelspartnere gennem mange år.

KLEEcoil


KLEEcoils produceres i Tyskland eller USA for Brd. Klee iht.de nyeste ISO standarder. KLEEcoils er et komplet program i selvskærende gevind-, indsats- og ipresningsbøsninger til alu, stål, tyndplade, træ og kunststof.

KLEEdrive


Brd. Klee har sin egen serie af prisgunstige elmotorer i aluminium og støbejern. Motorerne er fremstillet i Asien og kan fås i IE2 og IE3-modeller, med og uden forhøjet effekt, med marinegodkendelse mv. Testrapporter for virkningsgrader foreligger, og Teknologisk Institut har ligeledes testet og godkendt motorerne.

Mubea


Firmaet er synonym med tallerkenfjederteknologi på højeste niveau. Produkterne er blandt markedets bedste og er produceret efter højeste kvalitetsstandarder. Alt produceres i Daaden i Tyskland i en kombination af know-how, moderne kvalitetskontrol og årtiers erfaring.
www.mubea.com

Norma Group


Norma er grundlagt i 1949 i Tyskland af Jørgen Skafte Rasmussen under navnet Rasmussen GmbH. Efter en række fusioner med bl.a. ABA Group hedder selskabet i dag Norma Group og opererer worldwide. Normas produkter bruges overalt f.eks. i bilproduktion, til marine og offshore, til genindvinding og forsyning.
www.normagroup.com

NSK


Japanske NSK, grundlagt i 1916, er verdens største lejeproducent. Brd. Klee forhandler et bredt program af sporkuglelejer, sfæriske lejer, vinkelkontaktkuglelejer, koniske rullelejer og tryk-lejer samt lejeblokke og flangelejer. NSK har europæisk centrallager i Belgien.
www.nskeurope.com

Oetiker


Schweiziske Hans Oetiker udviklede i første del af forrige århundrede øre-klipsen. Firmaet Oetiker, som i dag er en multinational familieejet koncern, blev grundlagt i 1949. Øreklips anvendes inden for transportsektoren, i fødevare- og farmaceutisk industri, til marine og offshore, elektronik mm.
www.oetiker.com

Ortlinghaus


Ortlinghaus er førende inden for lameller og tekniske koblinger. Selskabet er grundlagt i 1898. Produktion foregår i tyske Wermelskirchen (275.000 m2) og i schweiziske Gams (20.000 m2). Der er ca. 600 ansatte. Brd. Klee har den danske forhandling af Ortlinghaus-produkter.
www.ortlinghaus.de

Phoenix Mecano


Fra Phoenix Mecano, som er en Schweizisk industri gruppe, tilbyder Brd. Klee søjleføringer og aktuatorer.
www.phoenix-mecano.com

Riegler


Riegler er grundlagt i 1936 og har til huse i Bad Urach i Baden-Württemberg i Sydtyskland. Selskabet har ca. 100 ansatte. Produktprogrammet fra Riegler inden for pneumatik er omfattende og indeholder også rustfaste dele.

www.riegler.website

Seeger


Seeger er synonym med låseringe. Tyske Seeger er den førende producent af låseringe, springringe, samt pas- og støtteskiver og tilbyder et meget stort standardprogram. Endvidere kan diverse specialudførelser leveres.
www.seeger-orbis.com

Solcon


Solcon er en af verdens førende leverandører af softstartere. Firmaet blev grundlagt i 1977. Produkterne leveres til 40 lande worldwide. Der er leveret mere end 50.000 softstartere i alle afskygninger til pumpedrift, kompressorer, minedrift, olie-/gasindustrien mm.
www.solconigel.com

Stabilus


I 1962 indledte tyske Stabilus som den første serieproduktion af gasfjedre. Der er siden produceret 2,5 mia. gasfjedre og -dæmpere. Årlig produktion er ca. 135 mio. stk. Stabilus er verdensmarkedsleder og produktion af industrigasfjedre foregår i Europa. Brd. Klee har den danske forhandling af Stabilus. Læs mere om Stabilus gasfjedre.
www.stabilus.com

Ströter


Bege-Ströter producerer bl.a. flangeencodere, som Brd. Klee har dansk eneforhandling af. Ströter er grundlagt i Düsseldorf lige efter anden verdenskrig. I 2016 blev Ströter opkøbt af hollandske Bege. Ströter flangeencodere har et kompakt design og kan nemt og simpelt monteres mellem motor og gear.
https://bege.nl

 

Teco


TECO Group startede 1956 i Taiwan som producent af elektromotorer. I dag produceres desuden mange andre produkter, herunder frekvensomformere, som Brd. Klee forhandler i Danmark. Teco har europæisk centrallager i Tyskland.
www.teco-group.eu

Thomas Regout


Hollandske Thomas Regout blev grundlagt i 1834 og producerede dengang søm og nagler. Siden hen ændredes produktionen til bl.a. gardinskinner. I 1950erne blev de første teleskopskinner produceret. Seneste produkt i programmet er balancenboxen, som er en vægmonteret lineær enhed, der sikrer en ”vægtløs” bevægelse af emner.
www.thomasregout.com

Tri-Flow


Brd. Klee er dansk importør af Tri-Flow smøremidler. Tri-Flow produceres i England og er et selskab i amerikanske Sherwin-Williams Company.
www.triflow.co.uk

Tsubaki


Japanske Tsubaki er globalt førende producent af rulle- og conveyorkæder. Tsubaki har fokus på kundeløsninger og tilbyder ud over industrikæder vedligeholdelsesfri og FDA-godkendte kæder. Det europæiske centrallager er beliggende i Holland.
www.tsubaki.eu

Visam


Italienske Visam er beliggende i Modena og er grundlagt i 1994. Visam fremstiller elektriske vibrationsmotorer til industriel brug. Oprindeligt fokuserede man på heavy duty applikationer til især mineindustrien, men siden har man udnyttet sin viden og tilbyder modeller til f.eks. plast- og kemiindustrien worldwide.
www.visam.it

Airtac


Airtac er grundlagt i Taiwan i 1988 og har produktion af pneumatikdele i Kina og Taiwan samt eget R&D center på 10.000m2. Man har siden 2008 haft europæisk centrallager i Norditalien.
http://en2.airtac.com

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk