Personlig service

Åbningstider

Man-tor8.00 - 16.15

Fredag8.00 - 14.30

24 timers  service

mod gebyr

43 86 83 33

Send email Ring mig op

Derfor skal du vælge os

  • Over 500.000 produkter
  • Datablade, målskitser og 3D
  • Vores ansatte er specialister
  • Over 75 år i branchen

Vilkår for brug

Denne hjemmeside er ejet af og drives af Brd. Klee A/S, Gadagervej 11, DK-2620 Albertslund. CVR. nr. 46874412 Tlf. 43 86 83 33, Fax 43 86 83 88, e-mail: klee@klee.dk

Generelt
Nedenstående er vilkår i en juridisk aftale mellem dig og Brd. Klee A/S. For brug af denne hjemmeside gælder nedenstående vilkår samt den til enhver tid gælden lovgivning. Som bruger af hjemmesiden erkender du at have læst og forstået vilkårene, og at du accepterer vilkårene.

Brd. Klee A/S forbeholder sig ret til at kunne ændre vilkårene når som helst og uden varsel.

Kontohaver og bruger
Som kontohaver/-bruger hos Brd. Klee A/S accepterer og bekræfter jeg følgende:
– At jeg er tilknyttet det oplyste CVR-nummer og firma samt at alle indtastede data er korrekte.
– At jeg som bruger af Brd. Klee’s webshop har den fornødne fuldmagt til at kunne handle og bestille varer og ydelser på www.klee.dk.
– At de bestilte varer er købt med henblik på anvendelse i erhvervsvirksomhed eller er til engrosvideresalg.
– At der på www.klee.dk kan være utilsigtede fejl i priser, rabatter, lagertal, produktdata, og at varer kan være udsolgt eller udgået af sortimentet.
– At bestillinger afgivet på www.klee.dk sker i henhold til Brd. Klee’s handelsbetingelser på www.klee.dk

Immaterielle rettigheder
Alt materiale på hjemmesiden tilhører Brd. Klee A/S. Indhold, herunder f.eks. tekst, grafik, billeder, logoer, ikoner, software og andet materiale (Materialet), der direkte eller indirekte er en del af websiderne, kan være beskyttet i henhold til både dansk og international ophavsret, varemærkeret eller i henhold til anden lovgivning. Design og materiale er beskyttet ved dansk og international ophavsret og tilhører Brd. Klee. Uautoriseret brug er ikke tilladt og vil om nødvendigt blive retsforfulgt.

Du må som bruger ikke ændre i, sælge, udleje, udlåne, gengive, fremvise, offentligt fremføre, på anden måde helt eller delvist sprede indholdet af denne hjemmeside i offentlig eller kommerciel sigte, eller i øvrigt benytte indholdet på en måde, der alene tilkommer Brd. Klee A/S.

Ingen dele af indholdet må uden Brd. Klee’s samtykke videregives i nogen som helst sammenhæng, gengives eller i øvrigt benyttes på nogen anden webside eller i et netværk af computere, uanset om netværket er for en lukket kreds af brugere.

Links til andre websider
Websiderne kan indeholde links til tredjeparters websider. Disse links er alene indsat for din bekvemmelighed og indebærer ikke en anbefaling af indholdet på de pågældende websider. Brd. Klee A/S bærer ikke ansvaret for de pågældende websider, og brugen af disse websider sker på eget ansvar.

Ansvarsfraskrivelse
Brug af websiderne sker på eget ansvar og på egen risiko, og Brd. Klee A/S fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse hermed. Websiderne kan indeholde fejl, unøjagtigheder og lignende. Produkttegninger af enhver art kan indeholde fejl for hvilke Brd. Klee A/S ikke hæfter. Websiderne kan endvidere blive udsat for nedbrud, således at websiderne i ubestemt tid vil kunne være utilgængelige. Brd. Klee kan ikke afvise, at der via websiderne eller de servere, der gør websiderne tilgængelige, bliver videresendt computervirus, eller andet skadeligt software, til dig eller andre, at der hos dig opstår fejl eller skader som følge af brugen af websiderne, eller at du i øvrigt lider skade eller tab som følge af brugen af websiderne. Brd. Klee kan heller ikke afvise, at en tredjepart helt eller delvist overvåger kommunikation i forbindelse med websiderne, eller at denne tredjepart uretmæssigt tiltager sig adgang til diverse oplysninger vedrørende dig.

Brd. Klee A/S fraskriver sig ansvaret for enhver skade og ethvert tab lidt af brugeren i forbindelse med brug af websiderne. Vort eventuelle erstatningsansvar kan under ingen omstændigheder omfatte indirekte eller afledte tab af nogen art, herunder af driftstab, tabt avance, tabte besparelser, tab af data eller lignende.
Fraskrivelse af erstatningsansvar

Skulle Brd. Klee A/S, selskabets ansatte, repræsentanter, leverandører, agenter eller fysiske eller juridiske personer nævnt på websiderne som ansvarlige for dele af websidernes indhold, blive pålagt et ansvar, herunder erstatningsansvar, i forbindelse med din brug af websiderne, er du forpligtet til at skadesløsholde disse for ethvert tab (direkte eller indirekte), som de lider som følge af din brug, uanset baggrunden herfor. Din skadesløsholdelse af de nævnte personer omfatter tillige omkostninger til juridisk og regnskabsmæssig rådgivning samt domstolsbehandling, herunder sagsomkostninger.

Luk

Del side

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Del side

Tak fordi du delte denne side. Din ven vil modtage en email.
Luk

Nyhedsbrev

Tilmeld

Luk

Send os en email

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Ring mig op

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes

Send forespørgsel

Luk

Log ind

Udfyld venligst med brugernavn og kodeord for at logge indGlemt dit kodeord?
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Din egen profil med varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers service
Luk

Glemt kodeord

Venligst angiv din email, og vi vil sende dig information omkring ændring af dit kodeord.


Nulstil kodeord
Er du ny kunde?
Opret konto

Fordele for dig som Klee kunde

  • Min profil med egne varenumre, genbestilling og favoritlister
  • 24 timers nødbetjening
Luk

Opret konto

Udfyld venligst nedenstående formular. Felter markeret med skal udfyldes
Luk

Færdig

Der er afsendt anmodning om oprettelse i vores kundekartotek.

Hvis din virksomhed godkendes i henhold til vores betingelser, vil du inden for 24 timer modtage en email med dit kodeord.

Velkommen til Brd. Klee

Luk