Generelt om hængsler

Vi forhandler det komplette program af hængsler fra Elesa+Ganter.

Hvad er hængsler og hvor anvendes de?

Elesa+Ganter hængsler anvendes primært på døre og låger, hvor man skal kunne åbne og lukke dem i forskellige vinkelgrader alt efter, hvordan åbningspositionen skal være. De kan monteres i lodret eller vandret position. Du kan finde vores fulde sortiment her.

Typer og materiale
Hængslerne findes i kunststof, stål, aluminium og zink, og fås også med signal.

Kunststof hængsler

Disse hængsler anvendes i miljøer med opløsningsmidler, olie, fedt og andre kemiske stoffer, da de er resistente overfor disse. De findes både i polyamidbaseret technopolymer og i glasfiberforstærket polyamidbaseret techopolymer samt i versioner med sporbarhed til brug i f.eks. fødevareindustrien.

Hængsler i stål/aluminium/zink

Vi tilbyder hængsler i flere slags metaller og i rustfast stål. Sortimentet byder på hængsler med åbningsvinkler fra 90° til 180°, og der findes hængsler til alle slags døre og låger. Derudover kan du vælge hængsler i løsdele samt de specielle flerledshængsler til skjult montering.

Hængsler med signal

Hængsler med elektrisk signal og/eller sikkerhedsafbryder gør det muligt at åbne eller lukke døre/låger med et elektrisk signal, som gør at de kan gøres selvlukkende eller holdes åbne i en bestemt position. De findes i både kunststof, zink og stål/rustfast stål.

Tilbehør til hængsler

Under vores sortiment af hængsler finder du tilbehør som afstandsplader, løse bolte, kabel til hængsler med signal og meget mere. Afstandspladerne overflødiggør møtrikker, bolte, skiver og gevindstifter ved installation og de løse bolte er beregnet til at montere enkelte hængsler. Kablet passer også til andre E+G varianter med signal, som f.eks. GN 331.

Behov for hjælp?

Hvis ikke du her på siderne finder det rigtige hængsel til din applikation, eller hvis du har behov for vejledning, så er du velkommen til at kontakte os.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing