Generelt om Hepco Motion Lineærsystemer

Brd. Klee er officiel dansk importør og forhandler af Hepco Motions store produktprogram i Danmark.

Hepco startede i 1969 med at producere lineære skinner med 70° kanter, hvorpå der kører V-lejer. Det revolutionerende ved denne type skinne er, at den bliver ved med at køre uanset støvede og barske miljøer, idet støv bliver skubbet af skinnen under brug, og derved opnås en lang levetid.

I dag tilbyder Hepco et meget bredt program i høj kvalitet, som kun få andre udbydere kan matche. Hvis standardprodukter ikke kan anvendes, tilbyder Hepco specialløsninger.

Hvad er lineære systemer?

Et lineærsystem er et system, der består af vogne og skinner der kan konfiguereres, så det passer ind i den ønskede industrielle applikation.

Hvor anvendes lineære systemer?

Produkterne anvendes hvor man ønsker en driftsikker linær fremdrift, f.eks. i fødevare- og pharmaceutisk produktion.

Se de forskellige Hepco Motion linære systemer herunder.

Hepco Simple Select

Hepco Simple Select er det nemme og sikre valg, når du ønsker en driftsikker lineær fremdrift. Hepco Simple Select tilbydes i fire størrelser. Leveres komplet med vogn og skinne – klar til installation. Et bredt program med mange muligheder.

Hepco GV3

Hepco GV3 er Hepcos 3. generation af det velkendte V-skinneprofil og V-leje program som sikrer god og driftsikker lineær fremdrift. V-lejernes udformning minimerer fastsiddende skidt og snavs i skinnesystemerne og minimerer dermed nedetiden.

Hepco SL2

Hepco SL2 er den rustfaste pendant til GV3 skinnesystemer. SL2 kan anvendes, hvor rustfaste/rustfri løsninger anbefales, og hvor der kræves en FDA godkendt løsning.

Hepco DualVee

Hepco DualVee er et fleksibelt system bestående af skinner, hjul og bøsninger (excentriske og koncentriske). Skinner leveres på længde efter ønske op til 6096 mm. Vogne tilpasser brugeren selv. Tilbydes i fire forskellige størrelser i rustfast/rustfrit stål eller i hærdet stål.

Hepco LoPro

Hepco LoPro er en udbygning af DualVee skinnesystemet. Robust og klar til montering med forborede iskruningshuller. Lav højde og høj belastningsevne. Som option til agressive miljøer fås rustfaste (rustfri) stålskinner og beskyttelseskapper til hjul.

 

 

 

Hepco BSP

Hepco BSP er gevindspindler/kuglespindler med tilhørende DIN-møtrikker i tre grundtyper: Hurtig fremføring – standard fremføring – lille fremføring. Længder op til 3000 mm. Produceres efter tegning. Også trapezspindler og møtrikker i stål og rustfaste materialer.

 

 

 

Hepco SH

Hepco SH er lineære vibrationsdæmpere og endestop passende til Hepcos lineære systemer. Forhindrer skader fra emner i fart.

 

 

Hepco HDS2

Hepco HDS2 er Heavy Duty skinnesystemer – også mulighed for rustfast/rustfrit stål. 2 skinnestørrelser med V-føringer.

Med lejer Ø64 til Ø150 mm. V-lejer er velegnede til aggressive miljøer. Systemkapacitet op til 68 kN.

 

 

Hepco UtiliTrak

Hepco UtiliTrak er et prisgunstigt skinnesystem som er let at montere/installere og som kræver minimal vedligeholdelse.

 

 

 

Hepco HLG og MLG

Hepco HLG lineære kugleføringer tilbyde jævn lav friktionsbevægelse, høj stivhed og en fremragende bæreevne. Serien er tilgængelig i standardstørrelser og tilbyder et unikt udluftningssmøringssystem, der muliggør eftersmøres gennem skinnen, hvilket gør det nemt at opsætte et automatisk smøreanlæg.
Til manuelle applikationer er der mulighed for en monteret bremse, der gør det muligt at låse klodser fast i position.

HLG-serien omfatter også en miniatureserie MLG, der er rustfaste miniature lineær kugleføringer, som fungerer ved, at vognen har kontakt til skinnen via en fire-punkts vinkelkuglekontakt på 45°. Den har to returkugleløb pr. vogn, hvilket giver en meget let bevægelighed med lav friktion over hele vognens slaglængde. Dette medfører en ekstrem god bæreevne på steder, hvor pladsen er trang.

Hepco lejer

Hepcos udvalg af ekstreme temperatur- og vakuum lejer er velegnet til de mest udfordrende miljøer.

• Velegnet til vakuum-opgaver i industrien.

• Fungerer ved temperaturer mellem -50 °C og +210 °C.

• Specialfedt i lejerne for optimal ydeevne under drift i ekstreme miljøer.

• Lejestørrelser fra 18 til 54 mm i diameter.

• Alle komponenter er fremstillet i rustfast stål.

• Kan bruges med rustfaste lineær produkter fra Hepco såsom Hepco SL2 rustfaste skinner og lejer Hepco PRT2 cirkulære systemer.

Datablad Høj temperatur og vakuumlejer (ENG)

Hepco MHD

Hepco MHD Track Roller er specielt designet til at transportere tungt automationsudstyr, f.eks. til flytning af store robotter.

• MHD har en ekstremt tung belastningskapacitet i forhold til andre lineære systemer.
• Velegnet til automatisering og robotteknologi hvor der kræves høj offset belastninger.
• Designet til lang levetid og holdbarhed.
• Tandhjulsgear giver mulighed for høje kraftoverførsel.
• Ubegrænset længde.
• Vognes plader kan anvendes til montage af gearkasser, motorer og tilsvarende.
• Vedligeholdelsesfri i de fleste applikationer.

Behov for hjælp?

Hvis ikke du her på siderne finder det rigtige til din næste applikation, eller hvis du har behov for vejledning, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Vidste du…

… at selvom Hepco har et stort standardprogram, er rigtig mange løsninger kundespecifikke og individuelt udviklet i samarbejde med kunden. Finder du ikke den rette løsning her på klee.dk, så kontakt os for hjælp.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing