Generelt om ledhoveder

Hvad er ledhoveder og ledlejer?
Ledhoveder og ledlejer er maskindele samlet i henhold til DIN ISO 12240 (tidligere DIN 648) og klar til montering. De bruges til at sikre bevægelse mellem aksel og hus uden problemer, specielt hvor bevægelsen ikke er direkte lineær.

Brd. Klee har været dansk distributør af Fluro i mere end 40 år. Fluro Gelenklager er grundlagt i 1976 og er en familiedrevet tysk producent af ledhoveder, -lejer og tilbehør.

Vi tilbyder ledhoveder og ledlejer i serie E og K. Også til motorsport, hvor holdbarhedskravene er ekstra høje.

Fluros program består af ledlejer i alle serier (DIN ISO 12240-1) og ledhoveder i serie K og E (DIN12240-4), såvel som hydraulik-ledhoveder med påsvejningsflade eller indvendigt gevind til fastmontering ved hjælp af unbrakoskruer samt Motorsport serien.

Fluro er kvalitetsgodkendt i henhold til DIN EN ISO 9001. Fluro er med en maskinpark af meget høj standard i stand til at dreje, slibe og fræse med den største præcision.

Hvor bruges ledhoveder og ledlejer?
Fluros produkter kan bruges i et væld af applikationer, men er specielt velegnet til applikationer, hvor bevægelsen ikke skal være direkte lineær.

Ledlejer

Stål og rustfaste versioner for høje belastninger og i vedligeholdelsesfrie udførelser i serie K & E iht. DIN 648 (DIN ISO 12240).
Inder/ydermål: Ø3/12 til Ø320/520 mm. Også til motorsport.

Læs mere og køb her.

Ledhoveder standard

Stål og rustfaste versioner for høje belastninger og i vedligeholdelsesfrie udførelser i serie K & E iht. DIN 648 (DIN ISO 12240). Også til hydraulikcylindere.

Læs mere og køb her.

 

 

Ledhoveder og lejer heavy duty

Fluro Heavy Duty ledlejer og ledhoveder i serie E,G, og C efter DIN 12240. Med FLUROGLIDE (vedligeholdelsesfri). For aksel Ø10 til Ø400 mm.

Ledhoveder til motorsport

Fluro slørfri ledhoveder og ledlejer til motorsport. På nær type GXO (ledhoveder uden yderring) er alle typer vedligeholdelsesfri.

 

Ledhoveder hydraulik

Til anvendelse i standard hydraulikcylindere.Fastgørelse vha. påskruning eller til påsvejning. Med smørenippel/hul.

 

Tilbehør

Neoprengummibeskyttelseskappe type RERS.Temperaturområde -20º til +120º C.
Gummitætning type RELS (skive med vulkaniseret gummi). Temperaturområde til +110º C.
Kontramøtrikker med højre- ell. venstregevind. Normal form DIN 934/ISO 4032. Smal form DIN 439/936. I forzinket eller rustfast stål A2.

Læs mere og køb her.

 

 

Behov for hjælp?

Hvis du har behov for vejledning, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing