Regler & betingelser

Julespillet på klee.dk er tilbage med 24 spørgsmål omkring vores mange varegrupper, som du skal løse. Alle kan være med - hver dag, kunde eller ej.

Sådan virker konkurrencen
Hver dag kan du på klassisk julekalendervis åbne dagens låge. Her gemmer sig et spørgsmål relateret til et produkt fra vores store sortiment på klee.dk. Svar rigtigt på spørgsmålet og vær med i lodtrækningen om lækre præmier. Vi trækker en vinder hver dag. Weekendens vindere bliver annonceret om mandagen. Hovedpræmien trækker vi først efter nytår og offentliggøres umiddelbart efter på klee.dk. Præmierne sendes løbende - på nær hovedpræmien, der sendes en af de første dage i det nye år.

Præmier
Alle hverdage trækkes der lod om 2 flasker vin samt en æske Klee jule chokolade.
De 3 adventssøndage i december er præmien et gavekort på 500 kr. til Salling-gruppens butikker (Netto, Føtex og Bilka).
Juleaften trækker vi lod - blandt alle der er har deltaget i løbet af december - om hovedpræmien, som i år er et sæt Apple Airpods Pro (2. Generation) 2023 til en værdi af 2.199 DKK.

OBS.
Ansatte hos Brd. Klee og deres familier samt ansatte i associerede selskaber kan ikke deltage i konkurrencen.
Præmier kan ikke byttes til kontanter eller varer fra Brd. Klee's sortiment. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan afmelde nyhedsbrevet og at Brd. Klee kun bruger dine oplysninger i forbindelse med udsendelse af vores faste nyhedsbrev.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing