Sådan handler du

Hos Brd. Klee kan du bestille varer døgnet rundt, hvis du er oprettet som kunde i vores webshop. Hvordan du opretter dig, og hvilke fordele du har som kunde, kan du læse mere om her.

Opret konto

For at handle hos Brd. Klee skal du være oprettet som kunde. Er du ikke kunde endnu, kan du klikke på ”Log in” ikonet øverst på siden og vælge "Opret konto". Du bliver anmodet om at oplyse CVR-nummer, adresse, telefonnummer og e-mail. Du kan kun få en konto hos Brd. Klee, hvis du er momsregistreret. Når vi har behandlet din ansøgning, vil du inden for 24 timer på hverdage få tilsendt en bekræftelse med adgangskode og kodeord.

Konti, som bevidst er oprettet med falsk CVR-nummer, vil uden yderligere varsel blive slettet.

Accept

Som kontohaver/-bruger hos Brd. Klee A/S accepterer og bekræfter jeg følgende:

– At jeg er tilknyttet det oplyste CVR-nummer og firma samt at alle indtastede data er korrekte.

– At jeg som bruger af Brd. Klee’s webshop har den fornødne fuldmagt til at kunne handle og bestille varer og ydelser på www.klee.dk.

– At de bestilte varer er købt med henblik på anvendelse i erhvervsvirksomhed eller er til engrosvideresalg.

– At der på www.klee.dk kan være utilsigtede fejl i priser, rabatter, lagertal, produktdata, og at varer kan være udsolgt eller udgået af sortimentet.

– At bestillinger afgivet på www.klee.dk sker i henhold til Brd. Klee’s handelsbetingelser på www.klee.dk

Se vores gældende salgs- og leveringsbetingelser her.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing