Kvalitetspolitik

Kvalitetspolitik

Siden 1994 har Brd. Klee været ISO-certificeret, senest iht. 9001:2015 standarden ved Norske Veritas.

Vores kvalitetspolitik omfatter alle aktiviteter, der har indflydelse på kundernes bedømmelse af Brd. Klee. Kvalitetspolitikken realiseres ved at:

  • definere kvalitetsmål, standarder og løbende overvåge kvalitetsudviklingen
  • levere produkter og ydelser i overensstemmelse med aftalte leverings- og produktspecifikationer
  • forebyggende aktiviteter, som sikrer en løbende forbedring af kvalitetssystemet


Hent det gældende Certifikat 2021-2024.

Code of Conduct – krav til god opførsel

Vi er af den opfattelse, at mennesker og miljø skal behandles på en ordentlig måde. Som agent for og dansk importør af en række udenlandske firmaers produkter har vi valgt at stille krav om, at disse også som minimum overholder deres egne landes lovgivning både med hensyn til behandling af medarbejdere og deres sikkerhed og miljøet. Derudover tilslutter vi os International LO’s krav om medarbejderes ret til at organisere sig.

Alle vore leverandører modtager et eksemplar af vores Code of Conduct med krav om at tilslutte sig denne. Derudover tilstræbes det, at medarbejdere fra Brd. Klee ved fabriksbesøg gennemgår produktionen for at se, om vore leverandører lever op til vore krav.

Det betyder ikke, at vi kan forhindre, at der er leverandører eller underleverandører til vore leverandører, som i det skjulte overtræder vore krav til god opførsel, men vi håber herigennem at have bidraget til, at de produkter, som vi sælger til vore kunder, er fremstillet med god samvittighed.

Download Code of Conduct.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing